Diensten

AD&M administratie en belastingadvies is actief op het gebied van administratieve dienstverlening, verwerking administratie, samenstellen jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting etc. Ook in de advisering met betrekking tot de ontwikkeling van uw onderneming, kunnen wij een rol van betekenis zijn.

Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van de salarisverwerking. Zo verrichten wij voor diverse bedrijven de salarisadministratie met alle werkzaamheden die daar bij komen kijken, zoals aangiften loonheffingen, opgaaf eerstedagsmelding, melding belastingdienst, vorstverlet, etc.

Starters kunnen wij begeleiden bij het opstarten van een eigen bedrijf. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een ondernemersplan, begeleiding bij gesprekken met financiers, begeleiding bij het onderzoeken of u in aanmerking komt voor subsidies, etc.

Bedrijfsbeëindiging is iets waarmee u meestal maar één keer in uw leven mee te maken heeft. Het is dus van groot belang dat u hierbij goede begeleiding heeft, zodat u optimaal gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden.